logo-boogie-woogie

KOM Winterswijk

Onze missie Boogie Woogie wil dé partner zijn voor alle vragen op het gebied van kunst en cultuur van alle inwoners en betrokkenen in de regio Oost-Achterhoek en met name in Aalten, Oost Gelre en Winterswijk. We willen een verbindend element zijn tussen partijen en bijdragen aan een sterke regionale infrastructuur. Daarmee wil en kan Boogie Woogie de culturele identiteit, de uitstraling en het imago van de Oost-Achterhoek versterken.

Onze visie Boogie Woogie wil ontwikkeling en ontplooiing op kunst en cultuurgebied stimuleren, partijen verbinden en samenwerking bevorderen. We willen een vraaggestuurde organisatie zijn waarbij de klant centraal staat. We willen bestaande doelgroepen beter bedienen en het bereik en de bekendheid in onze regio vergroten. Naast ontplooiing zijn plezier en ontspanning van zowel de deelnemer als de toeschouwer belangrijke elementen in onze dienstverlening. De professionals van Boogie Woogie leveren kwaliteit die zich vertaalt in inspirerende en bij de huidige tijd passende diensten.

Contact

Voor meer informatie over kunstaanbod voor mensen met een zorgachtergrond in Winterswijk kun je contact opnemen met Harry ten Brinke via harry@boogiewoogie.nl.

<< terug