Content voor Ingelogde Gebruikers
KunstWerk – Rozet Arnhem

KunstWerk – Rozet Arnhem

Re-integratieproject voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De naam zegt het al: via kunst naar werk. Vaste begeleiding wordt gegeven door een kunstdocent van Rozet en een trajectbegeleider van SizaWerk.

Deelnemers volgen in een groep creatieve lessen van theater tot fotografie, in combinatie met een werkervaringsplek. Met als uiteindelijk doel een baan bij een werkgever.

Door creatief bezig te zijn ontdekken de deelnemers waar hun passie en talenten liggen, werken ze aan een positief zelfbeeld en vergroten ze hun zelfvertrouwen. Tegelijkertijd leren ze samen te werken met anderen.

Doelgroep: iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wanneer: een jaar lang, een dagdeel per week. Ieder jaar een nieuwe editie, een doorlopend traject waarbij de deelnemers in- en uitstromen. Minimaal 1 tot maximaal 2 jaar.

Resultaat: uit de uitkering, weer een perspectief op bijvoorbeeld een studie, werkplek of eventueel betaalde baan. Deelnemers worden weer werkfit gemaakt.

Voorbereidingstijd: projectleider is voor 8 uur per week betrokken en docenten als uitvoerenden.

In te huren: jazeker maar hier zijn kosten aan verbonden.

Overdraagbaar: Rozet geeft train-de-trainer-trainingen over de methode KunstWerk aan andere culturele centra. Daarnaast is beschikbaar: handboek, projectdocument en draaiboek.

Contactpersoon

Rozet – Maribel Coco Perez 

Meer info

Uitgebreidere informatie is hier te vinden:
https://www.rozet.nl/onderwijs/non-formeel-leren/kunstwerk/

Kosten en financiering

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Scroll naar boven
Menu