Content voor Ingelogde Gebruikers
MOMO Theaterwerkplaats – Ederveen

MOMO Theaterwerkplaats – Ederveen

Bij MOMOtheaterwerkplaats maken wij theaterproducties samen met mensen met een hulp- of zorgvraag.

Onder leiding van ervaren makers worden in een sfeer van kunstzinnige beleving en gemeenschappelijke verantwoordelijkheid kleine en grote producties ontwikkeld. Door uit te gaan van de individuele inbreng en mogelijkheden van onze deelnemers en het ontdekken van ieders talenten levert het proces om te komen tot de theatervoorstelling een bijdrage aan ieders persoonlijke ontwikkeling.

Bij MOMOtheaterwerkplaats streven we ernaar om mensen met mogelijkheden en ongekende talenten zichtbaar te maken en een podium te geven. Zo staan we midden in de maatschappij, kunnen we elkaar zien, elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Zo proberen we de kwaliteit van leven te verbeteren door op kunstzinnige wijze met elkaar te werken.

Bij MOMOtheaterwerkplaats komen onze deelnemers in aanraking met verschillende aspecten van theater maken. Dit zijn decorbouw, ateliers voor het maken van kleding en rekwisieten, toneel, muziek, media, dans, techniek en overige randzaken. Door het brede scala aan aspecten die MOMOtheaterwerkplaats in huis heeft kan je via vele verschillende ingangen, interdisciplinair, tot theater komen.

MOMOtheaterwerkplaats bevindt zich op een prachtige groene multifunctionele plek in Ederveen. De gehele inrichting van ons werkterrein is er op gericht de deelnemers zich welkom te laten voelen en theater centraal te stellen. Dit alles met als doel de deelnemers te inspireren, de beelden tot leven te laten komen, het verhaal van de deelnemers te vertellen en een optimale samenwerking te creëren tijdens het werkproces.

Meer informatie over MOMOtheaterwerkplaats:

Op onze website https://www.momotheaterwerkplaats.nl/

Facebookpagina https://www.facebook.com/momotheater/

Instagramaccount https://www.instagram.com/momotheaterwerkplaats/

YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCir8swkKrhNhzZ-Z4u7YzYg

Contactpersoon: Birgit van der Veken

Adres : Renswoudseweg 1, Ederveen 

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Scroll naar boven
Menu