Content voor Ingelogde Gebruikers
Muziek Voor Je Brein – Zutphen En Doetinchem

Muziek voor je Brein – Zutphen en Doetinchem

Het leren van nieuwe activiteiten maakt je gelukkiger en helpt mee aan een gezond brein. Het leren spelen van een instrument is hiervoor een geweldige manier!

Er zijn talloze volwassenen die met de gedachte spelen om ooit nog eens met een instrument te beginnen. Er zijn er echter maar weinig die het echt doen. Wij zijn daarom gaan onderzoeken welke redenen ervoor zorgen dat volwassenen deze stap vaak niet nemen.

Onzekerheid: Het is voor mij toch echt te laat nog met een instrument te beginnen?

Tijdsgebrek: Waar haal ik de tijd vandaan? Elke dag oefenen zie ik niet zitten.

Kosten: Het kost veel geld dus dan moet ik ook wel erg gemotiveerd zijn.

Verplichting: Dan zit ik meteen aan een lange periode vast. Straks vind ik er niks aan!

Bij Muziek voor je Brein hebben we gekeken naar bovenstaande drempels en geprobeerd deze weg te nemen in een gloednieuw concept. Lessen in groepsverband en los te volgen cursussen zijn de twee grote veranderingen ten opzichte van normale muziekles. Dit zorgt voor lagere prijzen, minder prestatiedruk en meer gezelligheid!

Je leert mensen kennen en trekt je aan elkaar op. Je overwint samen hindernissen en dat zorgt voor een band. Elke docent geeft er zijn eigen draai aan waardoor elke cursus uniek is.

De drempel voor volwassenen en ouderen om met een instrument te beginnen ligt vaak erg hoog. Jammer, omdat het niet alleen ontzettend leuk is, maar ook goed voor je hersenen!  Bij Muziek voor je Brein leert u in groepsverband piano of gitaar spelen voor een betaalbare prijs.

Over de cursussen van Muziek voor je Brein
Onze muziekcursussen vinden plaats in groepen van 4 tot 6 personen. U krijgt wekelijks les met andere cursisten die ongeveer op hetzelfde niveau spelen. Een instapcursus is geschikt voor mensen zonder enige ervaring met een muziekinstrument. De cursus duurt 10 weken en aan het eind van de cursus kunt er voor kiezen door te gaan met de groep naar de vervolgcursus.

Aanmelden

Aanmelden kan via onze website, www.muziekvoorjebrein.nl. U ziet direct welke tijden er in uw stad beschikbaar zijn en kunt zich via de website inschrijven voor een tijdstip.

Heeft u al ervaring met piano of gitaar en wilt u in een gevorderde groep instromen? Dat kan! Bekijk in dat geval in het lesoverzicht in uw stad of er een tijdstip is dat u goed uitkomt en neem daarna contact met ons op via de e-mail. We kijken dan samen of deze groep voor u geschikt is. Zo ja, dan krijgt u een gratis proefles om te ontdekken of u er qua niveau goed bij past!

Locaties
We bieden lessen aan in Zutphen en Doetinchem. Daarnaast zijn we aan het uitbreiden naar nieuwe steden. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van deze nieuwe ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief op onze nieuwspagina.

Instrumenten/lesmateriaal
Voor de lessen is het noodzakelijk over een instrument te beschikken zodat u thuis kunt oefenen. Cursisten die nog geen eigen instrument hebben kiezen er soms voor een instrument te huren. Op onze websitepagina instrumenten verhuur/verkoop kunt u lezen hoe dit werkt.

Kijk voor meer informatie over de cursussen op https://www.muziekvoorjebrein.nl, of neem contact op met Merel Bakhuizen (06-51887431)

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Scroll naar boven
Menu