Content voor Ingelogde Gebruikers
Speels Collectief – Theater Zonder Beperking – Arnhem En Omgeving

Speels Collectief – theater zonder beperking – Arnhem en omgeving

Als collectief van kunstenaars bevragen wij in onze theatervoorstellingen de norm. Sommigen rennend, anderen rollend. De één met klank, de ander met taal. En als we willen, dansen we. Hortend, stotend, sierlijk.

Ons collectief bestaat uit professionals en amateurs, studenten en afgestudeerden, mensen met en zonder beperking. We creëren met een zo divers mogelijke en niet-normatieve groep die per project wisselt van samenstelling. Daarnaast werken we samen met andere kunstenaars-collectieven en verschillende onderwijs-, zorg- en cultuurinstellingen.

We maken voorstellingen en geven lessen en workshops. ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten is onze thuisbasis in Arnhem. Hier repeteren we met twee groepen die per project wisselen van samenstelling. Bij al onze projecten zijn studenten van verschillende kunst en zorgopleidingen betrokken.

We staan open voor uitbreiding van ons collectief. Het maakt niet uit of je professioneel bent opgeleid of niet. We onderzoeken hoe we theater kunnen maken vanuit ieders mogelijkheden en onmogelijkheden. Wie dat onderzoek met ons wil aangaan, kan zich bij ons aansluiten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Meer informatie over Speels Collectief:

Op onze website www.speelscollectief.nl

Facebookpagina https://www.facebook.com/speelscollectief/

Instagramaccount https://www.instagram.com/speelscollectief/

YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCS21xexneE2UjH9ZRM6_ipA

Contactpersoon: Sanne Arbouw – contact@speelscollectief.nl – 0622012477

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Scroll naar boven
Menu