Content voor Ingelogde Gebruikers
Spelersgroep ‘Muziektheater Maak Je Samen’ Sluit Tweede Seizoen Af Met ‘Achterhoeks Supertalent’

Spelersgroep ‘Muziektheater maak je samen’ sluit tweede seizoen af met ‘Achterhoeks Supertalent’

Voorstellingen bij De Mattelier Groenlo en Kulturhus Bredevoort

Achterhoeks Supertalent
‘Muziektheater maak je samen’ sluit haar tweede seizoen af met het opvoeren van twee prachtige voorstellingen. In een TV-show met de naam ‘Achterhoeks Supertalent’ strijden vier verschillende acts om de hoofdprijs: een reis naar Ibiza en een geldprijs van
€ 10.000. Tijdens de uitzending gaat er een heleboel mis. De presentatoren proberen alles zo goed mogelijk te laten verlopen, maar dat wordt steeds moeilijker. Waarom gebeuren deze dingen toch? Wie zit hier achter?

Het proces
Elke maandagavond zijn deelnemers en docenten vol enthousiasme druk in de weer geweest bij Boogie Woogie cultuurcentrum te Winterswijk. Dit seizoen hebben de spelers de inhoud van de voorstelling zelf bepaald en ook het decor zelf ontworpen. Daarnaast zijn dans en muziek belangrijke ingrediënten.

Initiatief
Dit kunstproject is een initiatief van Boogie Woogie cultuurcentrum in samenwerking met zorgaanbieders Estinea en De Lichtenvoorde,  de Hamalandschool Lichtenvoorde, VSO-school het Bariet in Lichtenvoorde en het Graafschapcollege.

Financiering
Het uitvoeren van het Muziektheaterproject zou niet mogelijk zijn zonder de financiële ondersteuning van de gemeenten Winterswijk, Aalten en Oost Gelre, NSGK, Prins Bernard Cultuurfonds, SPZ, Stichting Boschuysen, Het Fonds verstandelijk gehandicapten en Kanjers voor Kanjers.

Voor meer Informatie
zie www.boogiewoogie.nl of bij projectleider Harry ten Brinke, harry@boogiewoogie.nl (0543 – 515569).

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Scroll naar boven
Menu