Content voor Ingelogde Gebruikers
Werksafari: Vrijwilligers In Cultuur

Werksafari: Vrijwilligers in cultuur

Op donderdag 6 februari gaan we bij Cultuurbedrijf RIQQ in Dieren aan de slag met het thema ‘Vrijwilligers in cultuur’. We vliegen het onderwerp aan vanuit verschillende perspectieven: de praktijk in culturele centra, de vrijwilligers zelf, de programmering en een welzijnsinstelling. En we zijn ook vooral nieuwsgierig naar jouw perspectief. 

Door de inzet van vrijwilligers in de uitvoering van culturele activiteiten kunnen meer mensen genieten van kunst en cultuur. Wat zijn de voor- en nadelen van de inzet van vrijwilligers? En welke randvoorwaarden zijn belangrijk? Wat betekent dit voor een organisatie? Moet de leiding van een culturele activiteit vooral bij een kunstenaar liggen?

We gaan met elkaar in gesprek en aan het werk met als uitkomst inspiratie en concrete handvatten.
De middag wordt geleid door Jan Krol, een ervaren gespreksleider die het snijvlak tussen zorg en cultuur vanuit de praktijk goed kent. Er zijn bijdragen van Cultuurbedrijf RIQQ, de Gruitpoort, Theater De Franse School (ovb) en Elk Welzijn Culemborg.

We horen graag of je erbij bent op 6 februari. Collega’s en netwerkpartners zijn ook van harte welkom. Zij moeten zich dan wel even apart aanmelden.
We starten met een gezamenlijke lunch. Mocht je speciale dieetwensen hebben, dan horen we dat graag.

PRAKTISCH

Donderdag 6 februari – Cultuurbedrijf RIQQ – Ericaplein 5 Dieren
12.00 – 13.00 uur         Inloop en lunch
13.00 – 16.00 uur         Programma
16.00 – 16.30 uur         Drankje en napraten

Deelname en lunch zijn gratis.
Geef je op voor deze werksafari door een mail te sturen naar Irene Flapper.

Photo by Karen Maes on Unsplash

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Scroll naar boven
Menu